Connect with us

Zvijezde i tračevi

Zvijezda filmova za odrasle se posvađala na Twitteru pa pronađena mrtva

Published

on

August Ejms preminula je u 24. godini u svom domu u južnoj Kaliforniji, potvrdio je njen suprug Kevin Mure. Uzrok smrti još nije poznat, a sumnja se na samoubistvo jer, kako je policija saopštila, nema znakova nasilne smrti.

“Ona je bila najbolja osoba koju sam ikad upoznao, bila mi je sve”, rekao je njen shrvani suprug Mure.

Zvijezda filmova za odrasle je snimila više od 270 filmova od početka karijere 2013. godine, a njeni prijatelji otkrili su da je bolovala od depresije i da je vjerovatno izvršila samoubistvo.

Nekoliko dana prije nemilog događaja, našla se usred rasprave na društvenim mrežama. Naime, upozorila je djevojke na kolegu koji inače snima gej porniće.

Napali su je i poručili da je homofob.

“Ovo nije homofobni ispad. Djevojke obično ne snimaju s takvim partnerima zbog rizika od zaraze HIV virusom”, piše na njenom Twitteru.

Neki su je zbog toga u ‘tvitovima’ prozvali ‘najglupljom ženom u industriji filmova za odrasle u posljednjih 15 godina’, a bilo je i onih koji su joj poručili da se ubije.

“Nažalost, zlostavljanje žena u ovoj industriji rezultiralo je oduzimanjem još jednog života”, izjavila je njena koleginica Medison Misina.

August je rođena kao Mercedes Grabovski u Novoj Škotskoj u Kanadi.

(24sata.hr)

Popularno