ZVEZDAŠI OKUPIRALI PARIZ, TRAŽE ULAZNICE ZA MEČ NA "PARKU PRINČEVA", Francuzi deportovali trojicu "delija"!

Navijači Crvene zvezde, uprkos zabrani organizovanog dolaska na utakmicu protiv Pari Sen Žermena (18.55, RTS 1), polako pristižu u Pariz i traže ulaznice

Oko stadiona "Park prinčeva" viđeni su Srbi koji rade u Parizu, ali ima i onih iz Beograda i ostalih gradova Evrope. Reporter Tanjuga je kod čuvenog Ajfelovog tornja naišao na dvojicu navijača iz Štutgarta sa obeležjima i to bez karata.

Došli smo kolima iz Nemačke da gledamo Zvezdu, nemamo karte, ali pokušaćemo da se snađemo -  kaže mladić Sava, koga prekida ujak Nikola sa velikim optimizmom.

- Pobedićemo 1:0, gol će dati Stojković. Vreme je -  samouveren je on.

Francuski mediji su ranije preneli da su iz pariskog kluba dobili potvrdu da će biti oko 2.000 pristalica crveno-belih na stadionu, iz raznih delova Evrope, iako je na snazi kazna UEFA za naredna dva gostovanja.

Takođe, navijači Zvezde upozoreni su od strane PSŽ-a  da postoji mogućnost da ne uđu na stadion, čak i ako imaju kupljene ulaznice, dok je carinska kontrola u Parizu vratila trojicu "delija", koji su imali navijačka obeležja kod sebe. Kako prenosi Telegraf, navijači Zvezde koji su već u Parizu, savetovali su sve pristalice crveno-belih da se ponašaju kao da su turistički u Parizu, kako ih carinska kontrola ne bi vratila za Srbiju.

Trojicu navijača Zvezde su sa aerodroma vratili u Boegrad. Imali su obeležja i dresove na sebi i nisu prošli carinsku kontrolu u Parizu, tako da apelujemo na sve koji dolaze da je možda pametnije da kažu da dolaze turistički, a da ostave obeležja u kofere dok ne uđu u Francusku. Ekipi koja je bila s nama su tražili da pokažu po 250 evra po danu u kešu i rezervaciju smeštaja da bi ih pustili - poručili su navijači Zvezde iz Pariza.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram