Connect with us

Fudbal

ZVEZDA SE OBEZBEDILA ZA BUDUĆNOST! Mrkela: Sada imamo tim i za naredne kvalifikacije!

Published

on

Dovođenje trojice sjajnih igrača poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je oformila maltene dva veoma jaka tima, a sportski direktor Mitar Mrkela je to nazvao – investiranjem u budućnost

Čini se da od Barija 1991. godine Crvena zvezda nije imala jači tim, po kvalitetu i kvantitetu, a na “Marakani” tvrde da je to urađeno planski, kako bi se spremno dočekala i naredna jesen i novi evropski izazovi.

– Mi smo investirali u budućnost, sada imamo tim koji će ako ponovi osvoji titulu, a nadam se da hoće, sledeće godine uigraniji za godinu dana ući u kvalifikacije za Ligu šampiona. Nama je potreban kontinuitet, a ova finansijska injekcija koju imamo koristimo da ulažemo. Do sada je Zvezda prodavala najbolje u januaru, sada imamo komociju da prodamo nekog a da već imamo spremnu zamenu. Za takmičenje na tri fronta, imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača na svakoj poziciji a to je bila i naša ideja kad sam došao pre godinu dana – rekao je Mrkela za Novosti.

On je najavio i da će biti ponuđen produžetak saradnje sa igračima koji čine okosnicu tima: Milanu Borjanu, Filipu Stojkoviću, Milanu Rodiću, Nenadu Krstičiću i kapitenu Vujadinu Saviću.

– Oni su srce tima i glavni zadatak je da produžimo ugovore sa njima. Veoma su važni za tim, za klub, a za sve njih smo imali ponude ovog leta. Nadam se da će ostati duže u klubu jer je to važno za budućnost – istakao je Mrkela.

Popularno