Connect with us

Fudbal

ZNA SE KO JE SPREČIO DA TO POSTANEM… Dejan Savićević najzad otkrio najveću tajnu kluba – zašto on nije ŠESTA ZVEZDINA ZVEZDA!

Published

on

Bivši fudbalski as Dejan Savićević je bio predodređen da bude šesta Zvezdina zvezda. Posle Rajka Mitića, Dragoslava Šekularca, Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i Dragana Stojkovića Piksija.

Ipak, ni legendarna 1991. godina, kada je bio predvodnik istorijske generacije na putu do evropske titule u Bariju i svetske u Tokiju, nije ga “promovisala” u red velikana crveno-belih, iako Genije uistinu jeste od najvećih imena Zvezde ikada.

a pitanje žali li što nije dobio titulu šeste Zvezdine zvezde, što po svemu zaslužuje, popularni Dejo je odgovorio:

– Nisam bio, što bi političari rekli, podoban. Zna se ko je sprečio da to postanem… To smo u tom trenutku mogli da budemo samo Prosinečki ili ja. Pošteno govoreći, niko drugi – rekao je Savićević.

Upravo se pred bombordovanje, 1999. godine, drugi put u karijeri, vratio na “Marakanu”, kako bi i zvanično bio promovisan u šestu Zvezdinu zvezdu, ali…

– Zvezda? Najlepši deo moje karijere, života… Titula u Bariju mi je najdraža, ja sam Zvezdaš, u srcu, i to će ostati za života – zaključio je Savićević.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Popularno