ZNA SE KO JE SPREČIO DA TO POSTANEM... Dejan Savićević najzad otkrio najveću tajnu kluba - zašto on nije ŠESTA ZVEZDINA ZVEZDA!

Bivši fudbalski as Dejan Savićević je bio predodređen da bude šesta Zvezdina zvezda. Posle Rajka Mitića, Dragoslava Šekularca, Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i Dragana Stojkovića Piksija.

Ipak, ni legendarna 1991. godina, kada je bio predvodnik istorijske generacije na putu do evropske titule u Bariju i svetske u Tokiju, nije ga “promovisala” u red velikana crveno-belih, iako Genije uistinu jeste od najvećih imena Zvezde ikada.

a pitanje žali li što nije dobio titulu šeste Zvezdine zvezde, što po svemu zaslužuje, popularni Dejo je odgovorio:

- Nisam bio, što bi političari rekli, podoban. Zna se ko je sprečio da to postanem... To smo u tom trenutku mogli da budemo samo Prosinečki ili ja. Pošteno govoreći, niko drugi - rekao je Savićević.

Upravo se pred bombordovanje, 1999. godine, drugi put u karijeri, vratio na “Marakanu”, kako bi i zvanično bio promovisan u šestu Zvezdinu zvezdu, ali...

- Zvezda? Najlepši deo moje karijere, života... Titula u Bariju mi je najdraža, ja sam Zvezdaš, u srcu, i to će ostati za života - zaključio je Savićević.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram