Connect with us

Zvijezde i tračevi

ŽIVOTNA PRIČA POSLJEDNJE PREDSTAVNICE JUGOSLAVIJE NA EVROVIZIJI Ekstra Nena se KLELA U LJUBAV, razvela za MANJE OD GODINU, a o krahu braka rekla samo jedno

Published

on

Pjevačica Ekstra Nena godinama se nije pojavljivala u javnosti, a na scenu je odlučila da se vrati učešćem na ovogodišnjoj “Beoviziji”. O svojoj privatnosti rijetko je govorila, ali to nije spriječilo da pojedini detalji iz njene biografije zaintrigiraju javnost.

Snežana Berić, poznatija pod umjetničkim imenom Ekstra Nena, bila je jedna od najuspješnijih pjevačica stare Jugoslavije. Bila je posljednja predstavnica Jugoslavije na Evroviziji, gdje je nastupila 1992. godine sa pjesmom “Ljubim te pesmama”. Rođena je u Beogradu 1960. godine, gdje je i odrasla, a veoma rano, sa 16 godina, ostala je bez roditelja, piše Blic.

Međutim, krajem devedesetih godina povukla se sa estradne scene jer nije željela da se prikloni tadašnjim trendovima u muzici. Posvetila se obrazovanju, pa je kasnije završila osnovne studije menadžmenta u kulturi i umjetnosti, zatim magistraturu, a nakon toga i doktorat u oblasti ekonomije. Već više od deset godina radi kao profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu.Godine 2009. se udala za dr. Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamjenika direktora “Železnice Srbije” i mislila da je to ljubav za cijeli život.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k’o latino serija.” To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu – izjavila je pjevačica tada “Ilustrovanu politiku”.

Međutim, razvela se poslije manje od godinu dana, a o krahu braka je tada za medije rekla samo ovo:

– Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti.

Popularno