Connect with us

Bosna i Hercegovina

Zimske jakne koje griju i odlično izgledaju!

Published

on

Ne dozvoli da ti ove zime bude hladno i već sada izaberi zimsku jaknu Wintro.

Jakne iz nove kolekcije će te grijati cijele zime, a svaki model dolazi s kapuljačom i uklopiće se u tvoj jedinstveni look.

Možda se pitaš: šta je zapravo razlika između obične i Wintro outdoor jakne? Najveća razlika je u tome što su outdoor jakne garantovano atmosferski otporne – otporne na vodu i na vjetar. Zahvaljujući posebnim načinima obrade i funkcijama. Wintro jakne su prozračne, vjetronepropusne, brzosušeće, lagane za pospremanje i vodootporne.

Membranske Wintrojakne su prvenstvenoosmišljene da budu dobar izolator od spoljašnjih uslova kao što su vjetar,kiša, sunce, vlaga i hladnoća pa se posebno vodilo računa o njihovoj dobroj ventilaciji. Zaštoje to toliko važno? Prisjetite se svog izlaska na snijeg. Na početku vam jeveoma hladno, ali već nakon prvih fizickih aktivnosti, tijelo se zagrije. Zbogtoga je veoma važno odabrati odjeću koja ”diše” tako da nakon svakeaktivnosti, vaša odjeća ostane suva.

Isto tako, veoma je važno adekvatno odabrati materijalprema stepenu vodonepropusnosti.Nove Wintro jakne koje sadrže oznaku 3.000 mm već dobro podnose loševremenske uslove pa uz njih bez problema možete dva ili tri sata provesti nakiši. Za sve one koji zimi rekreativno boravena otvorenom, sasvim je dovoljno da odaberu Wintro jaknu oznake 5.000 mm jertakve jakne mogu održati tijelo suvim, a s druge strane odlično ”disati” ibiti prikladne za najhladnije godišnje doba. Više o kolekciji pogledaj na: www.sportreality.ba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Popularno