Connect with us

Lifestyle

Želiš ljeti da nosiš visoke potpetice na bosu nogu: Sa ovim trikom ostaćeš u njima satima!

Published

on

Pred tobom je sezona žurki – a bila bi šteta da ti veselje pokvari bol od onih divnih novih cipelica na visoku potpeticu koje ti tako lijepo stoje.

Sve smo to prošle – baš smo se lijepo sredile i super izlazak je pred nama, a onda, ni nakon sat vremena zabave, počne ona bol u stopalima, koja se svakim trenutkom još više pojačava. Zabava, međutim, ne mora da se tu završi, ako isprobaš ovaj trik koji je podjelila žena koja se već dugo bavi cipelama i piše o njima, Megan Kliri.

Ona savjetuje da kada osjetiš tu poznatu bol koju ti uzrokuju tvoje cipele učiniš sledeće: idi u toalet, izuj se i u lavabou pusti hladnu vodu da malo teče po jednoj, a zatim drugoj nozi.Nakon toga, na još vlažna stopala nanesi losion za tijelo (od sada uvijek nosi putno pakovanje u torbici). Nemoj sasvim osušiti noge već ih još malo vlažne ponovo uvuci u cipele.

“Ovako mogu da ostanem u cipelama još četiri sata i da ne osjećam bol. Ipak, mora se samo paziti na to da kad ponovo obuješ cipele, noge ne budu mnogo mokre, samo blago vlažne”,kaže Megan.

Objašnjava da ovaj trik djeluje jer losion zaključava vlagu u koži, ali i stvara glatki film zbog kojeg će trenje biti manje.

Uživaj u bezbrižnoj zabavi 🙂

Izvor: miss7

Popularno