Connect with us

Gamezone

Zelda: Breath of the Wild je jedna od najbolje ocijenjenih igara ikada

Published

on

Zelda: Breath of the Wild se ocjenama kritičara smjestila u elitno društvo od pet najbolje ocijenjenih igara ikada na skupnim listama Metacritica.

Nintendo Switch još uvijek nema puno značajnih igara, ali The Legend of Zelda: Breath of the Wild mogla bi ostati zapamćena kao jedna od najboljih launch igara ikada. Ako ćemo se držati potvrđenih stvari, trenutno je barem prema Metacriticu jedna od najbolje ocijenjenih igara svih vremena ukoliko gledamo ocjene kritičara.

1.The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64)
2. Tony Hawk’s Pro Skater 2 (PlayStation 1)
3. Grand Theft Auto 4 (PlayStation 3)
4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
5. SoulCalibur (Dreamcast)
6. Grand Theft Auto 4 (Xbox 360)
7. Super Mario Galaxy (Wii)
8. Super Mario Galaxy 2 (Wii)
9. Grand Theft Auto 5 (Xbox One)
10. Grand Theft Auto 5 (PlayStation 3)

Jasno je da takve liste na Metacriticu nisu najbolje mjerilo čim uzmete u obzir da se GTA 4 i 5 nalaze na listi po dva puta svaka. No, nova Zelda se smjestila na ugodno četvrto mjesto s prosječnom ocjenom 98, unatoč tome što su joj igrači u prosjeku dali 75. Jedna sjajna tema na NeoGAF forumu pokriva sve veće strane recenzije igre i ta lista izgleda vrlo impresivno.

Mi se nadamo da će nam Switch napokon stići što prije, a skupa s njime i nova Zelda, pa možete uskoro očekivati razne videe o samoj konzoli i igri kao i recenziju jednom kad joj presudimo. Držište fige samo da poštanske službe shvate hitnost situacije i malo požure s tim pošiljkama koje su nam već trebale krasiti ured.

Popularno