Početna Gradovi Sarajevo Zaustavljao auta nasred ulice, pa napao policajca

Zaustavljao auta nasred ulice, pa napao policajca

Comments Off on Zaustavljao auta nasred ulice, pa napao policajca
0

ISTOČNO SARAJEVO – Službenik Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsio je lice D.L, koje ga je fizički napalo prilikom obavljanja službene dužnosti.

Ovom policajcu, koji je vođa bezbjednosnog sektora, juče je prijavljeno da na Trg ilidžanske brigade, opština Istočna Ilidža, jedno lice vikom narušava javni red i mir, te zaustavlja vozila i ne dozvoljava im prolazak.

Dolaskom na mjesto događaja, policajac je zatekao duševno bolesnog D.L. kojeg je usmeno pokušao da spriječi u daljem narušavanju javnog reda i mira, ali ga je D.L. fizički napao, pocijepao mu uniformu i povrijedio ga ispod vrata.

Osumnjičeni je uhapšen i sproveden u Policijsku stanicu, gdje je alkotestiranjem utvrđeno 1,99 promila alkohola u krvi.

U pratnji policijskog službenika, D.L. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Psihijatrijsku bolnicu Sokolac, gdje je zadržan na liječenju.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Izvor: Srna

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

Trebević ove sezone ruši sve rekorde posjećenosti

Na samo desetak minuta od grada, daleko od gradske vreve, u netaknutoj prirodi svakog dana…