ZASTRAŠUJUĆE! Poznati pevač imao SAOBRAĆAJNU NESREĆU kao Darko Lazić, AUTOMOBIL UNIŠTEN, PREVRNUT NA KROV!

Pevač Emir Habibović, kojeg nazivaju i naslednikom Šabana Šaulića pre nekoliko dana za dlaku je izbegao sudbinu kolege Darka Lazića, koga je krajem prošle godine posetio u bolnici

Habibović je bio sam u kolima kada je, dok se vraćao sa Zlatibora gde je bio na odmoru, na njega naleteo automobil čiji je vozač pobegao odmah posle udesa.

Emir je pukom srećom preživeo, s obzirom na to da su se njegova kola prevrnula na krov.

Pevač će 16. januar slaviti kao drugi rođendan, jer i sam ne može da veruje
da je preživeo ovakav sudar.

- Nesreća se dogodila kod Prijepolja, vozio sam sa Zlatibora prema Crnoj Gori. Išao sam brzinom oko 80 kilometara na sat. Jedan fijat sa žutim tablicama išao je ispred mene i naglo zakočio, tako da ja nisam stigao da se zaustavim. Video sam da u tim kolima pozadi sede deca, pa sam svesno odlučio da sebi naškodim da ih ne povredim, jer sam pravo išao na njih... Nisam uspeo da vidim da li je vozač muškarac ili žena, ali znam da je pobegao, dok su se moja kola prevrnula - rekao je potreseni Emir, dodajući da su njegova kola potpuno uništen, ali je on, na sreću, prošao sa lakšim povredama glave i vrata, pa je ubrzo pušten iz bolnice u Prijepolju.

- Nesreća se odigrala oko 15 sati posle podne, a čim su saznali šta se dogodilo, u Prijepolje su došli mnogi rođaci i prijatelji. Svi su bili u čudu kako sam se izvukao! Moram da naglasim da sam bio potpuno trezan i da sam oprezno vozio, kao i uvek, ali čovek nikada ne zna šta može da ga snađe. Materijalna šteta je velika, automobil mi je uništen, ali to ću nadoknaditi - rekao je Habibović, koji je posle nesreće postavio i snimak na Fejsbuku, kako bi brojnim ljudima koji su se raspitivali za njegovo zdravlje, ispričao kako se oseća. 

Iako je preživeo veliki stres i i dalje trpi bolove, on nije otkazao nastupe.

- Što više budem pevao, manje ću misliti na ovo - zaključio je Emir.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram