Žanamari Perčić ima PERFEKTNO “ISKLESANO” TIJELO: “Najlakše mi je da POZIRAM svom suprugu”

Poznato je da se Žanamari Perčić, osim pjevanja, uspješno bavi i modelingom.

Nedavno je, naime, izabrana za zaštitno lice prve linije ženskog donjeg veša hrvatskog modnog dvojca ELFS.

– Kad provedeš skoro 20 godina pozirajući za magazine, editorijale, naslovnice, intervjue, a, pogotovo danas kad postoji Instagram, modeling je postao doslovno univerzalan posao. Najlakše mi je pozirati mom mužu, koji me u zadnjih 5 godina isključivo fotografiše za novine, magazine i Instagram, ali, kad radim kampanje, nije mi se problem prepustiti i opustiti s ljudima koje poznajem i kojima vjerujem. S ELFS-ima je slučaj da su mi privatno jako dragi, obožavam njihovu odjeću, a i fotograf Danijel Galić koji radi za njih je top u svom poslu, te je bilo divno s njima raditi ovu lingerie kampanju. Dabogda se zaredala još koja, jer mi je baš gušt raditi takve stvari – zadovoljna je Žanamari.Zahtjevan i takmičarski svijet muzike traži naporan rad u studiju i na terenu, ali i na fizičkom izgledu.

Hrvatska zvijezda može se pohvaliti savršenom linijom i perfektno isklesanim tijelom, što je rezultat vrijednog treninga.

– Trening me nekako centrira i psihički i fizički, i neophodan mi je za balans u životu. Treningom se najbolje rješavam stresa i to mi je bitnije nego fizički izgled. Zen je na prvom mjestu. Jedina stvar koja me može poljuljati je ako naslutim neki zdravstveni problem, pa me to uspori u treningu. To ne volim, i čim ne treniram nekoliko sedmica nisam svoja – iskrena je Perčićeva.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram