Connect with us

Lifestyle

Za njega kažu da je najsrećniji čovek na svetu jer ŽIVI U TROJCI: Ima dve devojke i sa svakom decu, a njih troje spavaju zajedno! (FOTO)

Published

on

Ova trojka će svoju decu odgajati u poligamnoj zajednici.

Adam Lajons (36) iz istočnog Londona živi sa dvoje dve devojke i za Independent otkriva da uskoro treba da postane otac po drugi put, te da je ova čudna zajednica odlučila da svoju decu odgaja u trojnoj vezi.

Pre dve godine, Adam je proglašen i najsrećnijim čovekom na svetu zbog svoje skladne zajednice sa Bruk Šed i Džejn Šalakovom. Ali za njih, njihov stil života je sasvim normalan.

Ovaj par sada živi u Ostinu u Teksasu i već imaju sina Dantea (2) koji je biološko dete Adama i Bruk, ali pošto je Džejn trudna, uskoro će postati roditelji i po drugi put. Ova zajednica smatra da je upravo trojna veza budućnost roditeljstva.

– Mi mislimo da je ovakva veza super jer je mnogo lakše u troje organizovati sve dnevne obaveze. Dosta naših prijatelja je u “normalnim” vezama, ali vidimo koliko se muče i pod kakvim su stresom – kaže Adam.

Kada su prvi put izašli u javnost ova zajednica je pretrpela mnoge kritike društva, ali posle pet godina uspešne veze uspešno su uspeli da ubede okolinu da žive u sasvim srećnim i skladnim odnosima.

Ovaj trio spava u velikom bračnom krevetu za troje i veruju da će sa svakim novim članom njihova porodica biti kompletnija.

(Telegraf.rs)

Popularno