“VJENČANJE MI NIJE PRIORITET” Anastasija iskreno o udaji, ali i o duetu sa Cecom

Iako je ispunjena i srećna na emotivnom planu, mlada pjevačica Anastasija Ražnatović kaže da još ne razmišlja o tome da stane na “ludi kamen”.

FOTO: raznatovicanastasija/screenshot Instagram

Anastasija je u skladnoj vezi sa izabranikom Đorđem, sa kojim je otpočela i zajednički život, međutim brak joj za sada nije prioritet.


– Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se vjenčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome – rekla je Anastasija kroz smeh za Pink.


Nakon velikog uspjeha singlova “Savršen par” i “Rane” ona uveliko radi na svom prvom albumu.


– I dalje radim na albumu. Neću objavljivati ništa prije, ne bih da kvarim cjelokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vrijeme, vrijedno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svidjeti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što prije i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni – navela je pjevačica i dodala da za sada nema u planu da snimi duet sa mamom Cecom, ali da ne isključuje mogućnost da se to desi u budućnosti.


– Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram