Foto: Srpskainfo/ANDREJ ČUKIĆ/EPA

Crvena zvezda u Belgiji ima priliku da obezbijedi proljeće u Evropi, trijumfom protiv Genta bi vjerovatno obezbijedila plasman u sljedeću fazu.

Crveno-bijeli će u Belgiji biti bez gotovo pola startne postave, bez najvećeg pojačanja i aktuelnog reprezentativca Srbije Aleksandra Kataija, koji je vođa ovog tima.

Krilni napadač Zvezde koji nosi broj 10 na leđima se tokom reprezentativne pauze i povrijedio, pa neće ni putovati za Belgiju.

Moraće se i bez Sekua Sanoga koji ima suspenziju zbog žutih kartona, a Milan Rodić je pozitivan na korona virus.

Marko Gobeljić već neko vrijeme ima problema sa povredom lista, dok se Gelor Kanga požalio na bol u primicaču, pa je pitanje da li bi i on mogao da pomogne saigračima, prenosi Blicsport.

Na spisku se nalaze mladi Marko Lazetić i Mateja Bačanin, sa kojima je javnost još uvek nedovoljno upoznata, a predstavljaju nove crveno-bijele bisere.

Putnici za Belgiju: Milan Borjan, Zoran Popović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Dijego Falčineli, Marko Lazetić i Mateja Bačanin.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )