Foto: Srpskainfo

Od sinoć su poznati svi nosioci u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a neko od njih će da bude protivnik Borca

Banjalučani mogu da nalete na nekog od veoma jakih timova, ali postoje i ekipe protiv kojih sigurno mogu da budu u najmanju ruku ravnopravni.

Šef stručnog štaba Marko Maksimović je izdvojio neka imena protiv kojih ne bi volio da igra, te iznio želje kada je u pitanju protivnik.

– Zna se da spadamo među ekipe sa najmanjim koeficijentom, jer od 2012. do prošle godine Borac nije igrao u Evropi. Svakako želimo da izbjegnemo Dinamo iz Zagreba, Kluž, Legiju, Ludogorec i Malme, veliki kvalitet ima i Ferencvaroš. Ako bi mogli da biramo za rivala bi uzeli Linkoln ili Floru, ima još ekipa s kojima možemo da se nosimo, ali svi oni su nosioci, a mi nismo – istakao je Maksimović.

Nosioci su: Dinamo Zagreb (Hrvatska), Ludogorec Razgrad (Bugarska), Malme (Švedska), Kluž (Rumunija), Legija Varšava (Poljska), Šerif Tiraspolj (Moldavija), Ferencvaroš (Mađarska), Škendija Tetovo (Sjeverna Makedonija), Slovan Bratislava (Slovačka), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Žalgiris Viljnus (Litvanija), Alaškert (Jermenija), Flora Talin (Estonija) i Budućnost Podgorica (Crna Gora), Kairat Almati (Kazahstan), Linkoln Red Imps (Gibraltar).

Žrijeb parova 1. i 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće obavljen 15. juna.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )