Foto: printscreen/Tik Tok

Pripremate kutiju s kuglicama za kićenje novogodišnje jelke? Vratite je natrag u podrum, kuglice su out.

Naime, najnoviji hit u kićenju jelki su otprilike svi mogući ukrasi osim kuglica - mašne, fotografije, šljokičaste trake, drvene igračke
 
... Kuglice kakve smo koristili godinama više nisu zanimljive. Otkrivaju to objave na TikToku u kojima korisnici otkrivaju ovogodišnje trendove u božićnim ukrasima, navode na Indexu.
 
Daleko najveći hit ove godine su jednostavne mašne u neutralnim bojama.
 
Pojam "mašne za božićno drvce" na TikToku ima nevjerovatnih 10 milijardi pregleda, a snimke na kojima influenseri jelke kite mašnama i sličnim ukrasima imaju stotine hiljada lajkova.
 
"Napokon jednostavnost u ukrašavanju", "Ovo je tihi luksuz", pišu ljudi u komentarima i nazivaju prijašnje načine kićenja bora kuglicama - kičem.
 
Čak i kad su tu, to nisu više... pa kuglice
 
A one klasične kuglice su ispale iz "mode" čak i ako niste toliki fan jednostavnosti. Naime, čak i oni koji su fanovi šarenih, glomaznih jelki, sve rjeđe koriste kuglice na način na koji smo ih koristili dosad. Kuglice su sada ili glomazne i služe samo kao "maxi" dodatak jelki ili su posložene na drvce u obliku dijagonale koja čini jednu cjelinu.
@ashley_homeinterior The perfect neutral ornaments to add to your christmas tree for an accent 🤍 | 🔗 in bio under LTK 🎄 #neutralchristmasdecor #neutralchristmastree #paperornaments #christmastreeornaments #christmas2023decoration #fyp #christmascountdown ♬ Snowman (Sped Up Version) - sped up nightcore
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )