Foto: Telegram

Pedeset prvi dan rata u Ukrajini! Ne nazire se kraj,pregovori u ćorsokaku a odnosi među zemljama i unutar zemalja se komplikuju! Rat uživo pratite na cafe.ba

18:55

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski poslao je upozorenje "svim zemljama na svijetu".
 
🗣 On je za CNN rekao kako bi ''sve zemlje na svijetu'' trebalo biti spremne za mogućnost da će Putin iskoristiti nuklearno oružje u ratu s Ukrajinom.


18:53

SAD: Brod Moskva pogođen dvijema ukrajinskim raketama

Sjedinjene Države veruju da je ruski ratni brod Moskva koji je potonuo pogođen dvijema ukrajinskim raketama, rekao je visoki američki zvaničnik, javlja BBC.
 
Zvanični Kijev ističe da su njegove rakete pogodile brod, ali Rusija nije prijavila nikakav napad i tvrdi da je brod potonuo nakon što je požar izazvao eksploziju municije.

18:05

Kadirov najaktivniji sa snimcima! Evo šta piše u dijelu opisa videa,snimano u reonu Sjevernodonjeck:

"Prijatelji, BRAT Beno se posle kraće pauze vratio u red hrabrih boraca protiv nacističke rulje. Beno izvještava o uspešnim artiljerijskim udarima na neprijateljske položaje koji se kriju u rejonu naselja Severodonjeck. Ruski lovci i višecijevni bacači raketa aktivno potiskuju utvrđena uporišta ukrajinskih nacionalista."



17:58

U Marijupolju uz pomoć građana preuzet brod ukrajinske mornarice. Manje plovilo,brzine do 25 čvorova a porinuto 2018 godine!



17:45

Prvi put upotrijebljeni dalekometni bombarderi na pozicije Azova u Mariupolju


17:39

Masovni vazdušni udari



17:31

Militanti u vojnim uniformama napadaju ljude i pljačkaju stanove u Harkovu
 

17:22

Mjesto napada ruske avijacije


17:15

"Gradske bitke iz ptičje perspektive: rad tenkova i oklopnih transportera na suzbijanju Nacionalnog puka Azov i militanata Oružanih snaga Ukrajine Mariupolj"
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )