Foto: Terminator -Ministarstvo odbrane Rusije

Ušli smo u 84 dan rata u Ukrajini. RAT UŽIVO pratite na cafe.ba! U Marijupolju i dalje traje predaja vojnika iz železare "Azovstalj" Najviše ukrajinskih vojnika koji su se skrivali u čeličani u Azovstalju evakuisano je juče. Rusi tvrde da se većina vojnika predala. Savjetnik ukrajinskog predsjednika Mihail Podoljak saopštio je da su rusko-ukrajinski pregovori obustavljeni, ali je napomenuo da to ne znači da stranke na kraju neće sjesti za pregovarački sto.

14:40

Aligatori raketiraju ukrajinske položaje u Donbasu!


14:35

Zarobljen još jedan britanac!

14:22

Uništena grupa ukrajinskih tenkova!


14:15

Priča od prije dva minuta ima i nastavak! Nakon "hvalisanja" o pogubljenju ukrajinskih mladića i prijatelja pro-ruskog političara na mreži su se pojavile slike ubijenih najsurovijim metodama!


14:13


Tako će biti sa svima: SBU pripadnik je govorio o pogubljenju 6 pomoćnika poslanika ukrajinske Rade /oduzet mu mandat zbog podrške Rusiji/
 
17. maja 2022. službenik Službe bezbjednosti Ukrajine Vjačeslav Ševčuk priznao je da je 6 pristalica narodnog poslanika Vrhovne rade Ilje Kive streljano bez suđenja i istrage.


14:10

Kadirov: "Oslobodićemo Ukrajinu od ovih šejtana"

Kadirov je na obrazovnom forumu "Novi Horizonti# govorio o uspjesima čečenskih boraca:
 
- Tamo [u Ukrajini] ima oko tri hiljade naših momaka, a juče su zauzeli nekoliko naselja. Danas druga grupa počinje operaciju. Polako-polako čiste Lugansk i Donjeck. Situacija je mirna. U početku je bilo grešaka. Ja imam praksu ratovanja. Bilo je nekoliko mana. Ali sada, danas, sto posto idemo po planu i oslobodićemo Ukrajinu ovih šejtana - izjavio je lider Čečenije.

14:04

Pušilin: "U Marijupolju trenutno ima oko 200.000 stanovnika"

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin izjavio je danas da u "oslobođenom Marijupolju" ima više od 200.000 stanovnika.
 
- Više od 200.000 stanovnika trenutno živi u Marijupolju u teškim uslovima. Niko vam ne može reći precizan broj stanovnika, nemoguće je trenutno to utvrditi - kazao je Pušilin, prenijela je agencija TASS.


14:00

LNR: "Amerikanci su isporučili Ukrajini neispravno oružje"

Utvrđeno je da je zarobljena američka vojna oprema, koju su zapadne zemlje isporučivale Ukrajini, neispravna, izjavio je u srijedu potpukovnik Narodne milicije LNR Andrej Maročko, prenose RIA Novosti.
 
- Već smo "uhvatili" veliki broj i bacača granata i američke opreme. Negdje je oprema u dobrom stanju, negdje se naši vojnici žale da ima neku vrstu kvara, jer su rokovi prošli, baterije su ispražnjene. Isto bacači granata rade sa prekidima - rekao je Maročko na Prvom kanalu.

13:55

POGLEDAJTE - TERMINATORI STIGLI U DONBAS: Specijalna vozila za podršku tenkovima protiv lako i teško naoružanih protivnika (VIDEO)


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )