Foto: YOUTUBE / EUROVISION SONG CONTEST

Albina Grčić (22), predstavnica Hrvatske na ovogodišnjoj Evroviziji, sinoć je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, ali nije uspjela da se plasira u finale, zbog čega su Hrvati bijesni i otvoreno iskazuju nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

Albina je nastupila sa pjesmom “Tick-Tock”, a njeni sugrađani smatraju da je velika nepravda što nije prošla u finale.

– Imali smo vrh nastup, ali ljudi su blesavi, glasali su za one koji imaju probleme u zemlji – glasi jedan od komentara.

Hrvati bruje i o tome da je njihova predstavnica “pokradena” na muzičkom takmičenju.

“Ukinite Evrosong, ovo je nepravda”, “Ova pjesma je imala više pregleda na Jutjubu od većine pjesama koje su se plasirale u finale, objasnite mi to!”, “Ovo je najveća krađa ove godine. Ne mogu da vjerujem da nije prošla u finale, to jednostavno nije fer”, bili su neki od komentara nezadovoljnih gledalaca.

Albina Grčić se nakon završetka polufinalne večeri oglasila na Instagramu.

– Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je žao, zaslužujemo da budemo tamo, ali Evropa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci – poručila je ona.

Mladoj pjevačici je podršku pružila i starija koleginica, poznata pjevačica Doris Dragović, koja je ostavila srce ispod njene objave.

Doris i Albina su nedavno otkrile da su, inače, porodične prijateljice.

– Mi se poznajemo porodično, preko mog oca – ispričala je Albina za hrvatske medije, a Doris je dodala:

– Njen tata je prijatelj mog supruga.

Države koje su sinoć prošle u finale su: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Švedska, Litvanija, Kipar, Belgija i Ukrajina, prenosi Blic.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )