Foto: ZORAN ILIĆ / RINGIER/Blic.rs

Sjajna pjevačica iz Tuzle Šejla Zonić pobjednica je 17. izdanja regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Zonić je od početka takmičenja pokupila simpatije brojnih fanova "Zvezda Granda" koji su je odmah svrstali među jednu od glavnih kandidatkinja za pobjedu.
 
U trenutku kada je proglašena za pobjednicu u studiju je nastalo ludilo. Bilo je skoro 530.000 glasova.
 
Trećeplasirana Andrijana Petrišovska je osvojila 71.187, drugoplasirani Miki Sekulovski 102.103, a sjajna Šejla Zonić 132.014 glasova.
 
Šejla je rođena prije 30 godina u Njemačkoj. Djetinjstvo je provela Sanskom Mostu, a danas sa suprugom živi u Tuzli.
 
Godinama je nastupala s muzičkom grupom “Divanhana”, gdje je pjevala sve muzičke žanrove. Nakon nekoliko godina provedenih u bendu, odlučila je da krene sama da gradi karijeru. Njen ujak je poznati pjevač Kemal Malovčić.
 
“Svi se mi prijavljujemo sa željom da pobijedimo. Ali kroz takmičenje vidite da su ipak puno bitnije neke druge stvari od same pobjede. Puno je bitnije kako ćete se vi snaći u tom svijetu i poslije takmičenja. Tako da nije takmičenje kraj. Tek kad takmičenje prođe, onda počinje pravi svijet, što bi se reklo”, istakla je ranije za "Avaz“.
 
Šta dobija pobjednik
Kako je ranije objavljeno, pobjednik "Zvezda Granda" dobiće statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing.
 
Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžera pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.
 
Dosadašnji pobjednici iz BiH
Dosadašnji pobjednici iz BiH u prethodnim sezonama “Zvezda Granda” su: Amar Gile Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )