Foto: Twitter

Majk Tajson se vraća u boks ring, a po svemu sudeći povratak će odraditi u punoj formi!

Zakazan je bokserski spektakl u kome će jutjuber Džejk Pol probati da se bori sa Majkom Tajsonom. Iako "čelični Majk" ima 57 godina, sada je izbacio snimak na kome se vidi da je u top formi. Nekadašnji svjetski šampion burne prošlosti bi trebalo od meča zakazanog za 20. jul u Teksasu da zaradi milione, a ostaje da se vidi u kakvoj je bokserskoj formi. 
 
Ipak njegov rival ima tek 27 godina, a Tajson će do meča napuniti 58 godina. Ipak, Tajson je u svoje vrijeme bio bokser sa najjačim udarcem na svijetu, a uz to je bilo poznato da ima "čeličnu" bradu i da može da izdrži mnogo udaraca.
 
U profesionalnoj karijeri ima 50 pobjeda i šest poraza, mada je od poraza od Lenoksa Luisa 2002. godine u borbi za titulu u posljednja četiri meča imao tri poraza. Prvi ga je pobijedio Baster Daglas nakon čak 37 pobjeda, a zatim je dva puta Evander Holifild bio bolji. Pogledajte kako Tajson izgleda pred borbu:


On se uveliko sprema za novu borbu i vidi se da je u top formi. Ipak godine su tu pa ćemo vidjeti koliko će izdržati i da li ima kondicije da se bori na duće staze. Svakako će publika sasvim sigurno biti na njegovoj strani. 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )