Foto: FK PARTIZAN/M. TODOROVIC

U srijedu je na programu sedam mečeva 22. kola Superlige Srbije, dok su juče odigrane dvije utakmice ovog kola, TSC je u gostima minimalnim rezultatom savladao Zlatibor, dok je Čukarički sa 2:0 slavio protiv Rada.

Partizan na gostovanju Javoru želi da nastavi dobru seriju i zabilježi desetu pobjedu u nizu.

– Očekuje nas neugodno gostovanje u Ivanjici. Svi su zdravi osim Aleksandra Miljkovića, osjeća posljedice utakmice sa Novim Pazarom i neće biti u ekipi. Znamo šta nas čeka protiv Javora, uvijek je bilo teško igrati na njegovom terenu. Ivanjičani su počeli dobro drugi dio prvenstva. Gledali smo obje njihove utakmice, kao i one iz pripremnog perioda. Definitivno nas čeka težak meč – rekao je trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević.

Metalcu, kome je neophodna pobjeda u trci za bodovima, na noge dolazi ekipa Spartaka, koji je minimalnim rezultatom u prošlom kolu savladao Bačku. U prethodnom kolu ekipa iz Gornjeg Milanovca je pretrpjela poraz od Mačve, a vremena za žaljenjem očigledno nema.

Koliko je loše što je nova utakmica posle poraza jako blizu, nema se puno vremena za rad, s druge strane je toliko i dobro, jer meč sa Spartakom vidimo kao priliku da što prije popravimo utisak. Nema tu puno stvari koje moramo da dotegnemo, i sigurno ćemo probati da dobru igru krunišemo bolje nego u Šapcu. Jedva čekamo da izađemo na teren i pokažemo šta zaista možemo – rekao je trener Metalca Žarko Lazetić.

Poslije remija (3:3) sa Čukaričkim Vojvođani se nadaju na će na svom terenu savladati ekipu Voždovca. Mladi fudbaler Lala Mirko Topić se oporavio od povrede i očekuje se da će biti u sastavu ekipe Nenada Lalatovića.

– Očekuje nas teška takmičarska utakmica, kakva je svaka u našoj ligi. Voždovac je na sredini tabele, a u prethodna dva susreta smo uspjeli da ih pobijedimo, pa se nadamo da će i ovoga puta biti tako. Oni su jedna od mlađih ekipa u našoj ligi i forsiraju fudbal kroz posjed, pa mislim da su dobra sredina za mlade igrače. Nadamo se pozitivnom ishodu i idemo na tri boda – rekao je Topić, piše Sportklub.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )