Foto: Instagram

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je angažovala privatno obezbjeđenje, koje je uz nju 24 sata dnevno.

Pjevačica je uplašena za svoj život i bezbjednost svoje porodice zbog konstantnih prijetnji osoba koje su joj nekad vodile karijeru.

Prema pisanju medija od prije nekoliko dana, navodno su nepoznati počinioci bacili bombu na kuću njenog menadžera u Sloveniji. Cijeli njen tim je to istog dana demantovao, međutim, postoji mogućnost da Senidini saradnici ne žele da govore o toj temi iz straha za svoju bezbjednost.

Upravo iz tog razloga je, kako saznajemo, pjevačica angažovala ljude da je čuvaju gdje god da se kreće. Prošle nedjelje je imala koncert u Sjevernoj Makedoniji, gde je došla s trojicom momaka, koji su joj non-stop čuvali leđa. Oni su se trudili da budu neprimjetni i da ne privlače pažnju, pa dok je Senida pjevala, oni su bili smješteni u blizini. Čim je završila nastup, njeno obezbjeđenje ju je okružilo i bezbjedno odvelo do automobila, a potom su se zajedno uputili ka hotelu, prenosi Kurir.

Kroz identičnu situaciju kao Senida prije dvije godine prošla je i Maja Berović. Nakon što je prekinula saradnju s ljudima iz Sarajeva, a koji su bliski sa Džalom Bratom i Bubom Korelijem, njoj su bacili bombu na kuću u Beogradu, a potom i pucali na automobil u kome su bili njeni muzičari. I Maja od tada nigdje ne ide bez obezbjeđenja.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )