Foto: Arhiva

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim oprezno dočekuje duel protiv Inđije u 24. kolu Superlige.

Crno-beli sutra od 13 sati gostuju Inđiji, gdje će pokušati da nastave pobjednički niz.

"Kada god govorim o tome šta je opasnost protivnika, to se desi. Inđija ima specifičan stadion. Specifično je igrati tamo, ali ne bih ulazio u druge stvari. Mi u svaku utakmicu ulazimo sa veliki respektom prema protivniku. Svaka utakmica je teška, gostovanje posebno i nije lako nikog pobediti. Više razmišljamo o tome kako ćemo igrati, a manje od drugim stvarima na koje ne možemo da utičemo", rekao je Stanojević na video konferenciji.

Inđija je znala da iznenadi Crvenu zvezdu (1:1), a Stanojević je upitan da li se plaši da se isto može desiti i njegovom timu.

"Ne plašim se, ali sam izuzetno oprezan. Gledao sam njihovu utakmicu sa Zvezdom, kada su vodil pet minuta pred kraj. Oprezni smo, teško je pobeđivati u kontinuitetu. Oni su agresivna ekipa, bore za opstanak. Ispratili smo sve njihove utakmice, spremamo se, pa ćemo da vidimo kako će da bude", rekao je Stanojević, koji se osvrnuo i na zdravstveni bilten ekipe.

"Saša Zdjelar ima koronu, Slobodan Uroševič je van stroja zbog bolesti, Rajko Brežančić i Aleksandar Lutovac imaju sitnih problema, a ostali su za sada zadravi", zaključio je Stanojević.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )