Foto: Tanjug/Arhiva

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, pred nastavak Superlige i meč s Novim Pazarom, izjavio je da za njih kao da sad počinje prvenstvo i da s tim razmišljanjem ulaze u svaku utakmicu.

"Crveno-bijeli" sutra od 13 sati u 20. kolu Superlige igraju protiv Novog Pazara na gostovanju na otvaranju proljećnog dijela sezone.

"Ne sme da bude opuštanja, to je nešto o čemu pričamo od kada smo se okupili, od prvog dana priprema, kako pred Kipar, tako i pred Tursku. Svaki dan smo baš zbog toga radili toliko jako i dobro, ne želimo da prepustimo ništa slučaju. Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari. Za nas kao da sad počinje prvenstvo i s tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu", rekao je Stanković za klupski sajt.

On je istakao da je zadovoljan odnosom na cijelim pripremama, od prvog do posljednjeg igrača.

"Bilo je mnogo rada, uvek može bolje, težimo ka perfekciji. Iz dana u dan poboljšavamo neke stvari za koje mislimo da mogu direktno da utiču na igru. Zadovoljan sam učinjenim na pripremama, a sada kreće onaj najlepši, ali i najteži deo, prvenstvo. U 44 dana imaćemo 11 utakmica, što znači da ćemo gotovo na svaka četiri dana igrati meč", rekao je Stanković i dodao da ima izuzetno dobar roster.

"Pezadovoljan sam i mojim stručnim štabom, načinom na koji smo odradili pripreme i da smo svi na broju. Bez problema smo završili pripremni period i to je ono što će praviti razliku u prvenstvu, jer ćemo morati da rotiramo igrače", istakao je Stanković.

On je ocijenio i da je Filip Falko veliko pojačanje za nastavak sezone.

"Dolazak Falka se odužio. Jedno vreme je bio i van ekipe, tako da za ovu utakmicu namenski nećemo računati na njega, jer želimo da prođe još jedan deo priprema. Sigurno će od sledeće utakmice biti u konkurenciji za startnih jedanaest", rekao je Stanković.

Šef stručnog štaba Zvezde sumirao je i učinjeno u prelaznom roku.

"Zadovoljan sam onim što imamo, planski smo sve odradili. Imamo mnogo jakih utakmica, takođe i prioritete kao što su titula i kup, ali i da postignemo što bolji rezultat u utakmicama s Milanom. Fudbal je kao što uvek govorim čudna igra, a mi ćemo sve uraditi da opravdamo grb Crvene zvezde. Ne znam koliko Milano prati Crvenu zvezdu, u ovom trenutku mi pratimo Novi Pazar i to je najvažnija utakmica za nas trenutno", zaključio je Stanković.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )