Foto: Screenshot

Srbija je večeras birala "najboljeg" kandidata koji će je predstavljati na Evroviziji. Najpopularnije TV takmičenje u Evropi ove godine se održava u Švedskoj, a počinje 7. maja. Stručni žiri koji je najvećim dijelom bio odgovoran za izbor pobjednika činili su Zoran Živanović /Zana/, Ivana Rašić (Sjasi MC) Aleksandar Sedlar, Dejan Petrović Big Band i Marija Šerifović jedina predstavnica Srbije koja je pobijedila na Evroviziji ikada.

Prema glasovima žirija najbolji kandidat je Teya Dora, a da nešto nije u skladu sa većinskim željama publike pokazao je Žika Zana koji je Breskvici dao 5 poena, uslijedila je Sjasi Mc za koju su mnogi večeras prvi put čuli i nagradila favorita sa 0 poena. Do rejtinga je držao Dejan Petrović da bi u stilu Žike Zane glasala i Marija Šerifović! Sa pet poena u konačnici od žirija Breskvicine šanse su bile minimalne pa i duplo veći broj glasova publike u odnosu na drugoplasiranu pjesmu nije puno pomogao!

Već danima kružile su kompromitujuće priče po kuloarima na konto njenog nastupa i učešća, ali stavila je tačku na sve svojim odgovorom nakon nastupa.

 To je neka klasika kada sam ja u pitanju. Juče i danas u toku dana su se oglasile neke ličnosti za koje nisam očekivala, Indira Radić, koju privatno obožavam. Među ostalima su i Ceca, Dragana Mirković, Sloba Radanović, i mnogi drugi... Komentari da mi je pesma genocidna pogađali su me u prvom trenutku, ali više ne. 
 
Ono što je pripadnike medija zaintrigiralo jeste Anđelina konstatacija da više neće učestvovati na "Pesmi za Evroviziju"!
 
- Ne bih se prijavila više, ovo je takmičenje na koje se prijavljuješ jednom, pa šta uradiš uradio si. To je moje mišljenje - bila je kratka i jasna Breskvica.  
 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )