Foto: JULIEN WARNAND

Enhleski klubovi Kristal Palas i Fulam upalili su alarme zbog ponašanja svojih prvotimaca i srpskih internacionalaca Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića.

Njih dvojica su optuženi za kršenje propisanih mjera prevencije usljed korona virusa, a sve zbog objava koje su se pojavile na Instagramu, prenosi Blicsport.

Naime, supruga napadača Fulama podelila je “sporni” video sa novogodišnje zabave, na snimku koji se pojavio, vide se dvojica asova, kako igraju “mali fudbal”, a pored njih je još najmanje sedam odraslih osoba.

To prema pisanju engleskih medija predstavlja predstavlja kršenje četvrtog nivoa restriktivnih mjera u Velikoj Britaniji.

U gradovima iz grupe u koju spada i London odustalo se od planiranog petodnevnog ublažavanja zabrane okupljanja, po kome bi se po tri porodice mogle okupiti u okviru takozvanih “Božićnih mehurova”.

Zbog toga se velika prašina podigla oko snimaka i zajedničke porodične večere. Mitrovićeva supruga je na objavama označila Milivojevićevu ljepšu polovinu, a nedugo poslije toga i obrisala nalog na Instagramu, što je dodatno podgrijalo sumnju, da se nešto “kuva”.

Kako piše “San”, koji je kontakitao oba kluba, upravo zbog ove proslave Fulam i Palas su pokrenuli detaljnu istragu, kako bi utvrdili šta se zapravo zbivalo.

Podsjetimo, Mitrovićev Fulam tokom prošle sedmice nije odigrao utakmicu protiv Totenhema, koja je odložena zbog velikog broja inficiranih igrača u timu Skota Parkera.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )