Foto: glossy.espreso.co.rs

Fudbaler Vujadin Savić (32), nevjenčani suprug glumice Mirke Vasiljević (31), otac četvoro djece, podijelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg mjeseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz cijelog svijeta.

Međutim, to nije sve. Ne samo što on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vrijeđa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima “završio posao”, prenosi Blic.
 
Do javnosti je dospjela njegova prepiska sa jednom djevojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.


 

– Zabranite Paradu dok ja čovjek sa četvoro djece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e  jer nisam išao u vojsku – glasio je komentar djevojke, na šta je Vujadin odgovorio.

– Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavijestiću i Mirku o tome- napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

– Ah, te porodične vrijednosti klasičnog seljačine – odgovorila je djevojka.

– Kao što vidiš umijem i to da budem, po potrebi – dodao je Vujadin.

 

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )