Foto: Screenshot

"Da li neko treba da nastrada pa da se svi zajedni zapitamo gdje mi to živimo?", pitaju se u bijeljinskom klubu.


Grupa huligana napala je sinoć u Brčkom autobus sa igračima juniorske ekipe KMF Radnika iz Bijeljine. Navodno je grupa huligana tokom utakmice bila nezadovoljna što mladi futsaleri igraju Kup Republike Srpske, vrijeđali su ih i u dvorani, a po završetku utakmice napali su autobus sa igračima bijeljinskog kluba.
 
Na snimku se može vidjeti da je autobus napadnut, a srećom sve se završilo bez težih posljedica.

O nemilom događaju u Brčkom oglasio se i KMF Radnik:
 
"Nažalost, nemile scene nas vraćaju u prošlost.

 
Svi koji poznaju stanje u КMF Radnik MD ŠOP znaju da su svi ljudi raznih nacionalosti dobrodošli u naš klub.
 
Poslije turnira u Sarajevu, gdje su napadnuti Srbi, pa nakon ovih dešavanja u Brčkom, šta je sljedeće? Da li neko treba da nastrada pa da se svi zajedni zapitamo gdje mi to živimo? Pozivamo FSRS, NFSBIH, medije, institucije da kazne, osude ovakave napade i indentifikuju počinioce.
 
Žalosno je što je to radila grupa mladića od 17 do 20 godina. Postavlja se pitanje zašto ti 'navijači' nisu odstranjeni sa utakmice i igračima obezbijeđeno bezbjedno napuštanje sa mjesta odigravanja utakmice?", pitaju se u Radniku.
 
KMF Brčko i KMF Radnik igrali su meč četvrtfinala Kupa RS, koji je bio prekinut s obzirom da su navijači s tribina vrijeđali igrače obje ekipe jer igraju ovo takmičenje. Tribine su potom ispraženjene i meč je priveden kraju. Gosti su slavili 6:4.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )