Foto: Srpskainfo/KELLY BARNES/EPA

Komentator na egzibiciji u Adelejdu nazvao je Filipa Krajinovića šegrtom, što je ozbiljno naljutilo njegove kolege.

Krajinović je odigrao jedan set protiv Janika Sinera umjesto Novaka Đokovića, koji je mogao da odigra samo jedan set zbog povrede. Komentator ga je zbog toga nazvao šegrtom.

– Prvi meč u Australiji i komentator je Filipa Krajinovića, trenutno 31. tenisera svijeta, koji je bio i na 26. mjestu, nazvao šegrtom. Budite bolji – napisao je australijski teniser Džon Milman

Odmah se javio i Džejms Dakvort.

– Ako si 31. teniser svijeta, to znači da si veoma dobar igrač – napisao je Dakvort, a Milman u odgovorio: “Upravo tako”.

Svoje mišljenje dao je i Endi Rodik.

– Saglasan sam sa ovim. U svakom drugom sportu bi on sa svojim renkingom bio Ol-star. Tenis ima taj problem sa nepoštovanjem renkinga, što je krivica medija i novinara – napisao je nekadašnji američki teniser.

Da je zaista tako u prilog ide i podatak da su teniseri često potcijenjeni. Ako bi vas neko upitao da nabrojite tensere od 80 do 100. mjesta (dakle 80. na svijetu u ovom trenutku), da li biste to znali uraditi, možete odmah provjeriti.

Nastavite li sa igricom, vidjećete koliko su teniseri potcijenjeni. Pokušajete se sjetiti tri fudbalera Čelsija, Bajerna, Liverpula, Ajaksa, Real Madrida……, Šalkea, Lećea, Valensije, nije bilo teško. A da li su svi oni među 100 najboljih – sumnjamo.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )