Foto: screenshot

Sinovi federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka, Arnel i Aldin, učestvovali su u tuči koja se dogodila u noći devetog aprila u Zenici kod pumpe koja je u vlasništvu Arnela Isaka, saznaje Klix.

U Zenici je u ulici Sarajevska na benzinskoj pumpi "DHD" devetog aprila u 03:00 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira na navedenoj benzinskoj pumpi.
 
U tom događaju učestvovali su učestvovali A.J. (26) sa jedne strane, dok su sa druge strane učestvovali D.A. (20), I.A. (28) i I.A. (24), svi iz Zenice. Tom prilikom je lice A.J. zadobilo teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.
 
Kako dodaju, o svemu  je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona po čijem nalogu su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Učestvovanje u tuči", potvrđeno je za Klix iz MUP-a ZDK.
 
Kako nezvanično saznaju, u tučnjavi su učestovali Arnel Isak (28), inače zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH i Aldin Isak (24), sinovi ministra Rame Isaka.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )