Foto: Nezavisne

Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor koji vodi oko borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

S obzirom na to da je pandemija korona virusa i dalje na snazi, nastupa nema već više od dva mjeseca, pa je i Severina navodno u finansijskim poteškoćama.

Piše se kako su ona i Igor pred razvodom braka, međutim, u hrvatskim sudovima nije prispio takav zahtjev, piše 24sata.hr.

"Pjevačica je u međuvremenu izgubila još jedan sudski spor. Seve se žalila na privremenu meru Općinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne sme objavljivati fotografije maloljetnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Takođe, morala je ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu mjeru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Radi se o privremenoj mjeri koja vredi do okončanja parnice između bivših partnera", navodi "24 sata".

Ukoliko slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve bi morala da plati nekih 660 evra, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Severina je početkom marta došla u Beograd kako bi videla sina Aleksandra, međutim, uslijedilo je proglašenje vanrednog stanja pa je ostala u porodičnoj kući svog supruga, Igora Kojića.

Nedugo zatim Severina se oglušila o mene Vlade Republike Srbije, kada je prekršila mjeru obavezne samoizolacije nakon ulaska u Srbiju. Naime, kada je došla u Srbiju uputila se na Vračar, odakle je ispred zgrade Milana Popovića snimila video i objavila da joj ne dozvoljava ni da vidi njihovog sina Aleksandra.

Ubrzo je prekršila i policijski čas koji je bio na snazi od 17 časova do 5 časova, pa je morala da plati novčanu kaznu. Privedena je tada u policijsku stanicu Novi Beograd zbog kretanja bez dozvole za vrijeme policijskog časa.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )