Foto: azra.ba

Nekada su bile bliske, posjećivale su se i ljetovale zajedno, ali ti dani su davno iza njih. Čak otkako su krenule glasine da se Duško Tošić razvodi od Jelene Karleuše, njegova rođena sestra Katarina prestala je da prati snaju na Instagramu. Ipak, nije obrisala zajedničke fotografije.

Katarina je nedavno organizovala rođendansko slavlje za svoju kćerku Anju, a Atina i Nika su joj pomagale dok je gasila svjećice na torti.

Sestra Duška Tošića ne krije koliko je ponosna na brata, ali i na njegovu djecu, pa se na njenom profilu mogu vidjeti snimci s Atininih modnih revija, a pored skoro svake fotografije mlađe Nike može se pročitati komentar da je tetkina kopija.

Katarina sa suprugom i kćerkom živi u Zrenjaninu i s bratom brine o majci Nikoleti, a mediji često pišu da je ona jedna od rijetkih osoba u koju Duško Tošić ima puno povjerenje.

Godinama je bila izuzetno bliska i sa snajom, često je odlazila na njene nastupe, Jelena joj je povjeravala djecu na čuvanje, a kada se Katarina udavala, organizovala joj je svadbu za pamćenje.

Upućeni u porodična dešavanja tvrdili su da, ako postoji šansa da se Duško i Jelena pomire, to će se desiti zahvaljujući njegovoj sestri koja ih je oboje podržavala. Izgleda da više nije tako.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )