Foto: NFSBIH.BA

Selektor mlade reprezentacije BiH Slobodan Starčević je odabrao igrače za meč protiv Crne Gore kojim će započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a na njemu se nalazi čak šest članova banjalučkog Borca.

Na spisku su golmani Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka)  Luka Damjanović (Borac), te Đorđe Milojević (Borac), Amar Kvakić (Kapfenberg), Adrian Leon Barišić (Osijek), Igor Savić (GOŠK), Jusuf Gazibegović (Šturm), Miloš Borovčanin (Borac), Eldar Šehić (Željezničar), Marko Kujundžić (Borac), Stefan Santrač (TSC), Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad), Ivan Bašić (Zrinjski), Đani Salčin (Sarajevo), Ajdin Hasić (Bešiktaš), Andrija Drljo (MTK Budimpešta), Milan Savić (Čukarički), David Čavić (Borac), Amar Dedić (RB Salcburg), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venecija), Elvis Mehanović (Borac).

– Nadam se da će nova generacija igrača nastaviti tamo gdje je stala prethodna, prije svega odnosom prema grbu reprezentacije, ali i kvalitetom izvedbe. Neće biti lako jer u grupi imamo kvalitetne protivnike, međutim, nadamo se da ćemo prikazati dobre igre i ostvariti što bolje rezultate. Na ovom spisku ima igrača koji su i ranije bili u mladoj selekciji, ali i nekih reprezentativaca do 19 godina koji su svojim igrama zaslužili poziv – rekao je Starčević, a prenosi nfsbih.ba.

Mladi reprezentativci će se okupiti 22. marta u Trening centru N/FS BiH u Zenici, a meč sa Crnom Gorom biće odigran na DG Areni u Podgorici 29. marta s početkom u 18 časova. Pored BiH i Crne Gore u kvalifikacionoj grupi F se nalaze još Italija, Švedska, Republika Irska i Luksemburg.


 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )