Foto: srpskainfo.com

Pjevačica Sandra Afrika poznata je po tome da zarađuje neverovatan bakšiš na svojim nastupima, ali jednu poslovnu ponudu u kojoj bi zaradila malo bogatstvo, ona je ipak odbila.

Sandra je otkrila da je svojevremeno dobila poziv da uđe u rijaliti, ali je ovu ponudu ipak odbila iako joj je ponuđen veliki novac.

– Ne bih ušla u rijaliti. Ni za milion evra. Ne zbog toga što bih ne znam ti ni ja šta pokazala pred kamerama nego jednostavno mislim da to nije za mene. Nemam pojma – istakla je Sandra.

Afrika otkriva i da je dobila ponudu za rijaliti, ali i šta je glavni razlog toga što je odlučila da tako nešto odbije.

– Jesam, dobila sam ponudu, naravno. S obzirom na to da non-stop radim ja ne bih mogla bez mog posla. Ne bih mogla bez tog mog svakodnevnog haosa. Sve to bi mi nedostajalo, tako da se ne bih tamo snašla u tom smislu. Uostalom, mislim da bi mi tamo bilo dosadno, rekla je Sandra za “Hype”.

Podsjetimo, ova vatrena pjevačica na svojim nastupima zarađuje dosta, nikada se nije žalila da nema para, ali se nikada nije ni hvalila zarađenim.

Međutim, postoji snimak na kom Sandra drži novac koji je u tom trenutku zaradila od bakšiša i tako je jasno zbog čega ona ne želi u rijaliti, prenosi Blic.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )