Foto: Instagram

Kristiano Ronaldo proslavio je 38. rođendan u Saudijskoj Arabiji.

Portugalska zvijezda Kristiano Ronaldo navikava se polako na život u Saudijskoj Arabiji. I dok se početak njegove profesionalne avanture u Al Nassru ne može nazvati preuspješnim, na privatnom planu cvjetaju mu ruže.
 
Nedavno je proslavio 38. rođendan u krugu najbližih prijatelja i porodice, a za tu priliku njegova djevojka Georgina Rodrigez objavila je njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Riječ je o standardnoj porodičnoj fotografiji, međutim privukla je pažnju navijača zbog jednog detalja na zaštiti telefona slavnog fudbalera.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)Naime, na fotografiji su bila tri telefona na stolu, a jedan od njih pripada Ronaldu. Na poleđini telefona ima ugraviranu porodičnu fotografiju koja je nastala kad je njegova supruga slavila 28. rođendan.
 
Fanovi su oduševljeni simpatičnim načinom na koji drži svoju porodicu blizu i dok je na putu. Inače, na njegovu zabavu nije došao slavni agent Džordž Mendes, za kojeg se šuškalo da su u svađi, a ova činjenica samo je to još jednom potvrdila.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )