Foto: N.N.

Za današnji dezert spremite rolat sa čokoladom.

Sastojci:

4 jaja

4 kašike šećera

4 kašike brašna

2 kašike ulja

150 g čokolade

200 ml slatke pavlake

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno i ulje i dobro izjednačiti. Pleh od rerne obložiti pek papirom i tijesto rasporediti i izjednačiti. Peći 15 minuta pa uviti vruć biskvit u rolat s hartijom i zaviti u krpu. Slatku pavlaku sipati u šerpu i staviti na šporet pred vrenje i u vrelu pavlaku izdrobiti čokoladu. Miješati da se istopi pa ohladiti sasvim. Mikserom izmutiti. Ohlađen biskvit odmotati i premazati hladnom kremom i ponovo zamotati. Ohladiti u fružideru dva sata. Isjeći i počastiti se.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )