Foto: Srpskainfo/M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Mirjana Mandić, bivša supruga Olivera Mandića, progovorila je o njihovom lošem odnosu.

Oliver i ja smo se upoznali u muzičkoj školi “Stanković”, išli smo na časove kod istog profesora klavira. U školu je sa nama išla i Slađana Milošević, pa Bebi Dol, sve je to bila ista ekipa. Mnoge svoje pjesme Oliver je komponovao na mom klaviru, jer sam ja završila klavir i solo pjevanje, dok je on napustio školu na trećoj godini. Oliver je takav, on je ekstrem. Kad smo se razveli, on je ušao u loše društvo, u krimogenu sredinu. Zato do sada nisam mnogo pričala o njemu. Čak me je i naš sin Darijan savjetovao da mu se ne zamjeram, da me negdje ne izudara – kazala je Mirjana i objasnila kako je izgledao njen brak, prenosi Blic.

– On je bio mnogo zaljubljen u mene. Sve njegove najveće hitove uradila sam s njim, na mom klaviru. U početku je sve bilo savršeno. Oliver i ja smo se vjenčali 1979. godine. Potom smo se preselili u Minhen, gdje sam ja primjetila da se on jako čudno ponaša, postao mi je sumnjiv. Uskoro sam se i porodila sa sinom Darijanom, a Oliver je ostao tamo. I njegova majka mi se mnogo žalila na njega, imala je probleme s njim. Bio je iz svešteničke porodice, ne znam šta mu se desilo. Veliki novac koji je došao u kuću, ludilo i popularnost. I zbog toga su svi bili vrlo ljubomorni. Oliver je bio jedna ličnost na sceni, a potpuno drugačiji van nje. Privatno je bio privržen dok ga loše društvo nije uništilo – rekla je Mirjana i dodala zbog čega se razvela.

– Zato što sam ga ja uslovila: ili ću da rodim drugo dijete, ili ga napuštam. Ili se sklanja sa estrade, od pića i svega, ili razvod! Ja sam ga uvijek pratila po turnejama, nas su svi znali. Oliver je uvijek imao taj neki strah da se pojavi u javnosti bez mene, bio je nesiguran zbog velikog broja publike.

U medijima se spekulisalo da je Mirjanu sin Darijan tukao, ona sada kaže:

– Nije nikad, već me je moj bivši muž tukao. Sa sinom se uvijek svađam jer on brani oca. Prošle godine je bio kod njega na Tari. Kad se vratio, rekla sam mu da ga ne brani više, jer njemu nije stalo do njega, ni do njegove polusestre, koja živi u Bajinoj Bašti, prekrasna djevojka. Samo zbog toga smo sin i ja dolazili u sukob, on je ostao željan oca, odrastao je bez njega. Oliver je bio strahovito ljubomoran. Prvi put kad sam pobjegla noću od kuće bilo je kad me držao zaključanu dva sata u kupatilu. Ja sam uspjela nekako da izađem odatle, međutim, on me je gurnuo niz stepenice, tad još u Kosovskoj nije postojala ograda. Drugi put je bilo stravično. Pobjegla sam kod mame i on je došao potpuno lud. Tad je razvalio vrata i pretukao me. Da nije bilo Peđe d'Boja, Oliver bi me tada ubio – rekla je ona i dodala:

– Tad sam pobjegla u Dubrovnik, kod sestre i podnijela zahtijev za razvod braka. Nikad mi nije oprostio razvod! Nikad. Naravno, Darijan je ostao sa mnom.

Mirjana tvrdi da Oliver nije bio ovih godina u kontaktu sa djecom i unucima.

– Ne, Darijan je prošle godine otišao prvi put kod njega. Oliver je loš čovjek, on uopšte ne poznaje svoje unučiće, nikad ih nije vidio u životu. Tom čovjeku nema pomoći – kazala je za Kurir Oliverova bivša supruga koja tvrdi da mu nikada neće oprostiti.

– Ne, nikad. Kakvo praštanje! Ja sam njegovu majku i oca obilazila poslije razvoda, on ih je potpuno zapustio. Oca su mu našli mrtvog poslije tri dana u stanu. Oliver je čovjek bez emocija! Želim mu svu sreću u životu.


 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )