Foto: Twitter

Prvi nosilac na ovogodišnjem Vimbldonu imaće težak posao u polufinalu, pošto mu je rival miljenik domaće publike.

Zakazan je duel u polufinalu Vimbldona - Novak Đoković će izaći na megdan domaćem teniseru Kameronu Noriju! Njih dvojica će se boriti za mkesto u finalu, a nema sumnje za koga će navijati publika na Centralnom terenu najčuvenijeg teniskog turnira na svijetu.

Iako su prethodnih dana pokazivali Novaku da ga veoma poštuju, Britanci će biti uz njegovog rivala, o čemu je i sam Kameron Nori pričao nakon što je pobijedio Davida Gofana i stigao u polufinale. Njemu je danas značila podrška, a potrebna mu je i na narednom meču.

Nakon što su ga upitali da li zna da će igrati polufinale Vimbldona protiv Novaka Đokovića, čovjeka koji je osvojio posljednje tri titule na ovom turniru, Nori je morao da se nasmije. Publika je odmah počela burno da reaguje i da mu pokazuje koliko im znače njegovi dobri mečevi, a on je ostao smiren dok je davao izjavu.
 
"Da, postaje samo teže. Uživaću u tom meču, nadam se da će publika ponovo biti uz mene. Radujem se, znam da ne smijem da se opustim previše. Moram da se pripremim za meč protiv Novaka", rekao je Britanac.
 
Publika je i tada bila veoma glasna, kao da je pokušavala da mu poruči da će i na narednom susretu biti tu, da mu da vjetar u leđa i vodi ga do eventualne senazcije.
 
Trijumf nad Đokovićem i plasman u finale grend slema bili bi najveći uspjesi u Norijevoj karijeri, ali je iz ove perspektive on autsajder u polufinalu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )