Foto: srpskainfo.com

Juče, oko osam časova prijavljeno je da P. R. (15) učenik OŠ "Dušan Vukasović Diogen" u Surčinu pravi nered i prijeti da će sve ubiti.

Kako se saznaje, na lice mjesta je odmah upućena policijska patrola.
 
– Na licu mjesta je ustanovljeno da je P. R. pri dolasku u školu na ulici došao u verbalni sukob sa V. G. (15), a nakon toga utrčao u školu i počeo da viče i da prijeti da će prebiti V. G. i da se sve pobiti – kaže izvor.
 
Kako se saznaje, P. R. se posebno obratio razrednoj starješini Ž. S. (48) kojoj je navodno rekao da će joj presuditi, piše Blic.

Nakon toga, tinejdžer je otišao kući i zaključao se u sobu.
 
– Patrola policije je zatekla dječaka u njegovoj kući, ali je on odbio komunikaciju i djelovao je dezorijentisano zbog čega je pozvana ekipa Hitne pomoći – kaže izvor upoznat sa slučajem.
 
Obaviješten Centar za socijalni rad
Ekipa Hitne pomoći je uz policijsku pratnju, ali i pratnju majke dječaka prevezla maloljetnika u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu Dr Subotić.
 
Kako se saznaje, o ovom slučaju je obaviješten Centar za socijalni rad. Nakon terapije, dječak je sa majkom došao u policijsku stanicu, gdje je uz konsultaciju sa dežurnim zamjenikom VJT za maloljetnike saslušan za krivično djelo – ugrožavanje sigurnosti – kaže izvor.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )