Foto: Telegraf.rs

BANjALUKA - Policija je u okviru istrage ubistva načelnika kriminalističke policije u Prijedoru Radenka Bašića do sada privela više desetina lica koji se mogu dovesti u vezu sa tim zločinom, a D. R. je predat tužilaštvu u Prijedoru.

-  Lice D. R. iz Prijedora je nakon kriminalističke obrade u policiji predato u dalju nadležnost okružnom tužiocu  Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru. U ovim aktivnostima MUP sarđuje sa predstavnicima drugih policijskih agencija, a  sve aktivnosti se sprovode pod nadzorom nadležnog tužilaštva - saopšteno je iz  MUP-a RS.
 
Prema nezvaničnim infromacijama Prijedorčanin D. R. je nakon predaje Tužilaštvu bio pušten, ali ga je policija opet uhapsila. Nije saopštena njegova uloga u ovom zločinu niti drugi detalji.
 
Alternativna televizija je javila da su u Bileći uhapšeni A.I. i S.D.,koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Bašića, ali to u policiji nisu potvrdili ni demantovali.
 
Ranije MUP objavio foto robot osobe za koju se sumnja da je učestvovala u zločinu.
 
Policija je pozvala sve građane da ukoliko prepoznaju osobu sa slike, ili imaju informaciju o njegovom kretanju da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu policiju na broj 122.
 
 
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )