Foto: Srpskainfo/epa

Organizatori Završnog Mastersa donijeli su veoma striktna pravila pred start ovog takmičenja koje će se održati od 15. do 22. novembra i na kojem će učestvovati osam najboljih tenisera.

Masters će biti organizovan po strogom protokolu. Igrači će biti smješteni u hotelu, testovi će biti obavezni za sve igrače, a rezultati će biti poznati tokom narednih četiri do šest sati. Svako ko se ne bude testirao neće imati pravo da igra, a prvi testovi će se odraditi već u četvrtak.

Svi igrači moraju u London da dođu najkasnije u srijedu i odmah će da budu izolovani. U hotelu će boraviti dok ne dobiju negativan test na koronavirus, a kada turnir počne neće biti dodatnih testova, osim ako neko ne osjeti simptome. Takođe, vrhunskim teniserima će biti ograničeno kretanje unutar hotelskog kompleksa. I sama organizacija završnog turnira je bila neizvjesna zbog strogih mjera britanske Vlade.

Ukoliko neko od igrača napusti hotel i dozvoljeni prostor, biće diskvalifikovan, tako da će svi biti u obavezi da spavaju, provode vrijeme i hrane se u hotelu.

Neće biti linijskih sudija, a “oko sokolovo” će se koristiti uživo.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )