Foto: Glas Srpske

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fantastičnu utakmicu i pregazili Fenerbahče 87:56 u prepunoj Areni, ali nemaju vremena za slavlje jer ih već danas (20.15) očekuje duel protiv Olimpijakosa.

Trener crveno-bijelih Janis Sferopulos neće moći da računa na Šabaza Nejpira, Jago Dos Santos je krenuo u Atinu sa ekipom, a u Beogradu na terapijama su ostali i Lazić, Hanga i Simonović.
 
-Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u zadnje vreme nemaju dobre rezultate, ali imaju ogroman kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo btii spremni za bitku sa jako dobrim timom,rekao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos..
 
Jago Dos Santos će biti u timu
 
-Očekuje nas težak i naporan meč. Olimpijakos takođe ima sjajnu atmosferu, dobre navijače, izvanredan tim…ali spremićemo se. Raspored je izuzetno gust, napori su veliki, ali mislim da je ključ kao i sinoć odbrana, a napad će doći sam od sebe, rekao je brazilski plej.
 
Ekipa se u petak vraća iz Atine, nakon toga slijedi utakmica sa Mornarom u hali „Aleksandar Nikolić“, a narednog petka ekipa dočekuje u  ekipu Armanija.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )