Foto: Tanjug

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković igraće večeras od 21 čas protiv Italijana Janika Sinera meč drugog kola „Zelene grupe“ na Završnom ATP turniru sezone u Torinu.

Đoković je pobjedom u prvom kolu turnira u Torinu protiv Danca Holgera Runea obezbijedio prvo mjesto na kraju godine, osmi put u karijeri. Srpskom teniseru je juče uručen pehar za najboljeg tenisera u ovoj godini.
 
Siner je u prvom kolu nadigrao Stefanosa Cicipasa (6:4, 6:4).
 
Srpski i italijanski teniser su do sada u karijeri odigrali tri međusobna duela, a Đoković je pobijedio na sva tri meča. Đoković i Siner su posljednji put igrali u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona, a Srbin je slavio sa 6:3, 6:4, 7:6 (7:4).
 
Ono što je posebno zanimljivo je cijena ulaznice za ovaj meč. Naime, direktor italijanske teniske federacije, Anđelo Binagi, u zanimljivom razgovoru za list „Repubblica“ otkrio je da ljubitelji tenisa ovaj spektakl mogu pratiti uživo po izuzetno pristupačnoj cijeni.
 
Vjerovali ili ne, najjeftinija ulaznica za okršaj teniskog GOAT-a i četvrtog reketa svijeta, na jednom od najprestižnijih turnira na planeti, iznosi svega 30 evra.
 
''Janik je neko ko će promijeniti naše živote - kada se Đoković povuče, on je među najbolja dva. Svi vole Torino, naravno da je potrebno da proširimo dvoranu inače ćemo morati da povisimo cijenu ulaznica. Ipak - Đoković za 30 evra, čak i ako je u pitanju „golubarnik“, smatram da je to niska cijena. Zar ne mislite tako?“, kaže Binagi, prenose Nezavisne.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )