Foto: cafe.ba

V.B. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo, tjelesna povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Nezvanično saznajemo da je on sinoć oko 23 časa ispred pekare "Marčelo"  u Banjaluci, pretukao muškarca nakon rasprave oko čekanja u redu.
 
"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 26.06.2022. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala V.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“", navedeno je u saopštenju.
 
Navode da je nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 22.45 časova, prijavljeno je, da je ispred pekare u Banjaluci narušen javni red i mir tučom, te da je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.
 
"Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da je lice V.B., nakon verbalne rasprave oko čekanja u redu ispred pekare, fizički napalo oštećeno lice, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede, te mu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske", stoji u saopštenju.
 
Na licu mjesta izvršen je uviđaj i slijedi kriminalsitička obrada osumnjičenog lica.
 
"V.B. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 1,47 promila alkohola u organizmu. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", sapšteno je iz PU Banjaluka.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )