Foto: Srpskainfo/MATTEO BAZZI/EPA

Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler, govorio je o svom iskustvu sa korona virusom koji je prije nekoliko dana pobijedio.

Mihajloviću je prije godinu dana dijagnostikovana leukemija i tokom jeseni i zime žestoko se borio i izborio, te mu Kovid, kako kaže, nije teško pao.

– Nakon onoga što sam prošao od jula do januara, šest mjeseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo ciklusa i transplatacije koštane srži, Kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osjetio ništa – rekao je Mihajlović za “La Gazzetta dello Sport”.

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje ističe da to ne znači da virus ne postoji.

– Naravno, ovo ne govori da bolest ne postoji. Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Kovid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubile svoje najmilije – rekao je, kako prenosi B92, Mihajlović i dodao “da se nada da će se vakcina brzo pronaći i da će ona riješiti problem koji je stopirao gotovo cijeli svijet u jednom trenutku”.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )