Foto: Facebook

Najbolji svetski teniser i čovjek koji je danas osvojio Australijan open, Novak Đoković obišao je u novembru Sinišu Mihajlovića u Rimu dok je bio u bolnici, dao mu podršku u njegovoj borbi sa opakom bolešću, a taj potez familija preminulog fudbalera i trenera to nije zaboravila i na društvenmim mrežama čestitala mu je na 10. tituli u Australiji.


Novak Đoković je osvojio svoj jubilarni 10. Australijan open i obradovao je navijače širom sveta. Noletu su čestitke stigle sa svih strana, a najemotivnija stiže od porodice nedavno preminulog srpskog fudbalsog asa i trenera Siniše Mihajlovića.
 
Novak Đoković je neposredno prije smrti Siniše Mihajlovića obišao fudbalsku legendu kako bi mu pružio podršku u najvećoj borbi. Samom Mihajloviću ali i njegovoj porodici to je mnogo značilo.  Novak je tada učinio sve da mu ulije dodatnu snagu u borbi sa opakom bolešću. Na žalost, Siniša je preminuo mjesec dana kasnije.

Novakova pobeda obradovala je i članove Mihine porodice, pa je tako Sinišin brat Dražen objavio fotografiju iz bolnice kada je Novak došao u posjetu.

"Veliki Nole, čestitamo šampione!",  poručio je Dražen Mihajlović.
 
Kako je najavljeno, Crvena zvezda organizuje meč posvećen Siniši Mihajloviću 4. februara na Marakani kada šampion Srbije igra protiv Vojvodine, takođe bivšeg tima Siniše Mihajlovića.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )