Foto: KK IGOKEA/ N.VURUNA

Košarkaši Igokee nisu trijumfovali u posljednjoj ligaškoj utakmici u ABA Ligi. Poraženi su od Mornara sa 88:79, međutim, kolo prije kraja osigurali su plej-of i može se reći da su apsolutni pobjednici u sezoni i najprijatnije iznenađemnje ABA LIge.

Uoči posljednjeg meča trener Dragan Bajić imao je mnogo problema sa sastavljanjem tima:

– Čestitam Mornaru, zaslužili su ovu pobjedu, a ja bih se osvrnuo na utakmicu i na dešavanja koja su nas pratila ovih dana. Klemons je propustio utakmicu, osjetio je bol u zadnjoj loži i preporuka doktora je bila da propusti ovu utakmicu. Karmajkl se oporavio ali nedovoljno da igra utakmicu jer je napravio zaista veliku pauzu. Drago mi je zbog Edina Atića koji se vratio ali je evidentno da mu nedostaje i treninga i utakmica da se vrati u pravu formu – rekao je Bajić i dodao:

– Možemo reći da smo se petneastak minuta dobro držali, ali je onda došlo do pada koncentracije. Ljute me olako primljeni koševi, nismo bili skoncentrisani u odbrani, nismo bili na najvišem nivou. Pokušali smo u drugom poluvremenu da se vratimo kroz čvršću i agresivniju odbranu, međutim, mnogo grešaka i mnogo dekocentacije smo dozvolili sebi. Nismo imali brz protok lopte i nismo igrali na način koji ja forsiram kao trener. Ono što me stvarno raduje kao trenera da sam počeo utakmicu sa tri igrača koja su ponikla u Igokei, a to su Kondić, Talić i Ilić. Imali su zapažene role, raduje me da smo kolo prije kraja obezbjedili šansu i da smo počeli sa tri naša igrača jer će to biti cilj i u budućnosti – rekao je Bajić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )