Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odbojkaška reprezentacija Srbije sutra stiže na Pale gdje će obaviti jedan dio priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, odigraće prvi meč na EP 2021. u A grupi u Krakovu protiv Belgije, 2. septembra od 17.30 časova. Srbija će drugi meč odigrati 3. septembra protiv Ukrajine od 20.30 časova, a treći 4. septembra od 20.30 časova protiv Poljske. Četvrti meč na EP Srbija će odigrati 6. septembra od 17.30 časova protiv Portugalije, a poslednji, peti 7. septembra protiv Grčke od 17.30 časova.

U B grupi u Ostravi igraće Češka, Italija, Slovenija, Bugarska, Belorusija i Crna Gora, u C grupi u Tampereu, Finska, Rusija, Holandija, Turska, Španija i Severna Makedonija, i u D grupi u Talinu, Estonija, Letonija, Francuska, Nemačka, Slovačka i Hrvatska.

Evropsko prvensvo u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.

Takmičenje po grupama će se odigrati u Krakovu (A grupa), Ostravi (B), Tampereu (C) i Talinu (D), mečevi osmine finala i četvrtfinala u Gdanjsku, u Poljskoj i Ostravi, u Češkoj, a polufinala, kao i meč za treće mesto i finale u Katovicama, u Poljskoj.

Prvenstvo Evrope će početi 1. septembra utakmicama u C i D grupi. Utakmice u A grupi u Krakovu odigraće se od 2. do 8. septembra, u B grupi u Ostravi od 3. do 9. septembra, u C grupi u Tampereu od 1. do 8. septembra i u D grupi u Talinu od 1. do 9. septembra.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )